• *

VR Escape Diner Game

Een unieke VR-ervaring, teambuilding, hilariteit en dit alles onder het genot van heerlijke gerechten. Je wordt sfeervol ontvangen in Restaurant Fort Lunet of Fort St. Gertrudis. Hier is het tijd om plaats te nemen aan tafel en eerst de keuze te maken voor het diner. Hierna gaat het spel beginnen en is het tijd om je te gaan bevinden in zowel de echte wereld als de virtuele wereld. Ready?

 

De geschiedenis van dit spel begint in de jaren 1830. In deze periode brak de Belgische opstand uit en liet Willem I het Noord-Brabantse deel van de 17e eerste Zuiderwaterlinie weer in staat van paraatheid brengen. Hierbij hoorde het vestingstelsel van Geertruidenberg maar dat was volgens hem niet genoeg. In 1837-1839 werd de Zuiderwaterlinie uitgebreid met Fort Lunet in Raamsdonksveer. Jawel, het Fort waar jij je nu in bevind. Welkom!

 

Op dit moment probeert men de Zuiderwaterlinie weer opnieuw op de kaart te brengen en daarom wordt er landelijk veel aandacht aan geschonken. Dhr. Theodoor van Zuylekom heeft er een artikel over gelezen in de krant en besloot zijn vrouw te verrassen met een romantisch weekendje weg. De Zuiderwaterlinie bestaat uit 11 vestingsteden en in dit weekend bezocht hij samen met zijn vrouw de Vestingsteden Geertruidenberg, ’s-Hertogenbosch en Breda. Zij genoten van een heerlijk diner in Restaurant Fort Lunet en zouden gaan slapen in een hotel in Breda. Het slapen is er nooit meer van gekomen want eenmaal aangekomen in Breda ging het helemaal mis. Wat is er gebeurd?

 

Dit spel bestaat uit 4 levels. In iedere ronde heeft een ander teamgenoot de VR-bril op. Wij bieden je een spannende en ingewikkelde politiezaak aan. In elke ronde is het de taak aan jullie om antwoord te geven op een vraag zoals; Wat is er gebeurd? Waarom is dit gebeurd? Wie is er schuldig en wat is zijn/haar motief? Presteer jij met je team goed onder druk en hoe is het eigenlijk gesteld met jullie teambuilding? Probeer de juiste vragen te stellen en goed te communiceren. Zo vergroot je de kans om deze politiezaak in 4 levels succesvol af te sluiten. Case closed? We will see!

 

We wisselen de spellevels uiteraard af met de lekkerste gerechten. Zo vinden we de perfecte balans tussen spanning en ontspanning. Hierdoor is het een heerlijk avondje uiteten, maar dan net even op een wat leukere en originelere manier.

 

Liever geen diner? Uiteraard kun je er ook voor kiezen om deze VR Escape Game te spelen tijdens een lunch of tijdens een borrel.

 

Per team is het spel geschikt voor minimaal 4 personen en maximaal 6 personen. Wanneer de groep groter is, maken we meerdere teams en wordt een competitief element aan toegevoegd. Welk team werkt het beste samen en weet als eerste deze spannende politiezaak op te lossen?

 

Voorbeeldprogramma

 

16:00     ontvangst met een drankje

16:30     start level 1 

17:00     start voorgerecht

17:45     start level 2 +3

18:30     start hoofdgerecht

19:15     start level 4

19:45     start dessert

 

Eerst alle gangen eten en daarna de VR game spelen

Wanneer je liever eerst alle gerechten opeet, kan je ervoor kiezen om eerst volledig van het diner

te genieten en daarna alle levels van de VR game te spelen … of juist andersom! Speel eerst alle levels en praat na tijdens een diner in Fort Lunet.

 

Voorbeeldprogramma*

16.00 uur - Ontvangst met een drankje

16.30 uur - Start VR Escape Diner Game

18.00 uur - Einde VR Game + start diner

 

*Het is ook mogelijk om eerst te starten met het diner en daarna de VR game te starten. De tijden in het voorbeeld programma zijn aan te passen naar jouw wensen.

 

Prijzen voor de VR games:
3-gangen keuzemenu + VR Escape Diner Game € 52,50 p.p. excl. drank
4-gangen keuzemenu + VR Escape Diner Game € 55,- p.p. excl. drank

Liever in combinatie met een borrel of lunch, dat kan ook. Prijs op aanvraag.

25-11-2019

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

01 62 - 727 040 Contactgegevens Offerteaanvraag

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.