• *

La Casa de Papel VR Game

Bella Ciao!  Voel jezelf een echte bankrover en laat je, samen met je team, leiden door “El Professor”. Weten jullie samen, door middel van deze VR Escape Game de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen? 

 

De serie La Casa de Papel een hit? Dat is wat ons betreft absoluut een understatement. Wie denkt aan Netflix, denkt aan La Casa de Papel. Heb jij, na het zien van de serie, gefantaseerd hoe het zou zijn om een bank te beroven en om miljoenen in handen te hebben? Door middel van deze spannende VR Game kun jij ervaren hoe het is om (voor even) een bankrover te zijn. 

 

We starten, zoals verwacht, in het klaslokaal van El Professor. Door uitdagende puzzels en raadsels op te lossen wanen jullie je een weg door de bank en bereiken jullie samen je doel. De tijd tikt en het verlaten van de Koninklijke Munt is het einddoel! Zorg ervoor dat er goed wordt samengewerkt in zowel de virtuele als de ‘echte’ wereld want met deze aanwijzingen kunnen jullie, level voor level, het spel uitspelen. Verover de kluis en vlucht met zoveel mogelijk geld. Alleen door de juiste communicatie en opperste concentratie haal je het. Wees creatief, snel en slim!

 

Dit spel bevat in totaal 6 levels. In iedere ronde heeft een ander teamgenoot de VR-bril op. Wij bieden je een indrukwekkende ontsnapping uit de Koninklijke Munt aan. In elke ronde is het taak om steeds een stapje verder te komen in het Masterplan van El Professor. 

 

We wisselen de spellevels uiteraard af met de lekkerste gerechten. Zo vinden we de perfecte balans tussen spanning en ontspanning. Hierdoor is het een heerlijk avondje uiteten, maar dan net even op een wat leukere en originelere manier.

 

Liever geen diner? Uiteraard kun je er ook voor kiezen om deze VR Escape Game te spelen tijdens een lunch of tijdens een borrel.

 

Per team is het spel geschikt voor minimaal 4 personen en maximaal 6 personen. Wanneer de groep groter is, maken we meerdere teams en wordt een competitief element aan toegevoegd. Welk team werkt het beste samen en weet de Koninklijke Munt, samen met het geld, te verlaten? 

 

Voorbeeldprogramma 

16:00     ontvangst met een drankje

16:30     start Level 1 

17:00     start voorgerecht

17:45     start Level 2 + 3

18:30     start hoofdgerecht

19:15     start Level 4 + 5

19:45     start dessert

20:30     start finalespel - Level 6

 

Speel de VR game en eet het diner apart

Wanneer je liever niet te veel afwisseling hebt, kan je ervoor kiezen om het diner en de VR Game apart te spelen. Hierdoor geniet je optimaal van het diner waarna je met je hele gezelschap de uitdaging aangaat van de VR game. Dit kan ook andersom; speel eerst alle levels van de VR game en achteraf van het diner in Fort Lunet.

 

Voorbeeldprogramma*

16.00 uur - Ontvangst met een drankje

16.30 uur - Start La Casa de Papel VR Game

19.00 uur - Einde VR Game + start diner

 

*Het is ook mogelijk om eerst te starten met het diner en daarna de VR game te starten. De tijden in het voorbeeld programma zijn aan te passen naar jouw wensen.

 

Prijzen voor de VR games:
3-gangen keuzemenu + VR Escape Diner Game € 52,50 p.p. excl. drank
4-gangen keuzemenu + VR Escape Diner Game € 55,- p.p. excl. drank

Liever in combinatie met een borrel of lunch, dat kan ook. Prijs op aanvraag.

25-11-2019

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

01 62 - 727 040 Contactgegevens Offerteaanvraag

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.