• *

Winter Tuk Tuk Challenge

Op zoek naar een teambuildingsactiviteit maar moet deze nog plaatsvinden voor het einde van dit jaar of begin volgend jaar? Dan is het wel zo handig dat dit arrangement 100% 'weersafe' is! Omdat kou natuurlijk niet te voorkomen is in deze periode van het jaar hebben wij onze speciale GPS Winter Tuk Challenge ontwikkeld. Natuurlijk speelt de Challenge zich buiten af maar in de Tuk Tuk zorgen wij voor warme dekentjes en zetten we zelfs de stoelverwarming lekker voor jullie aan. Dit zorgt ervoor dat onze GPS Winter Tuk Challenge hèt perfecte uitje is. 

 

 

De middag ziet er als volgt uit: 

Je wordt ontvangen in Raamsdonksveer of Geertruidenberg. Hier krijg je eerst een kleine maar duidelijke clinic, over rijden met een Tuk Tuk. In Thailand zijn ze er al zeer behendig in, maar een groot percentage in Europa heeft er waarschijnlijk nog nooit in gereden. Na de uitleg is het tijd om in te stappen. De Tuk Tuks rijden niet harder dan 35 km per uur. Ze bieden plaats voor 7 personen (dit is inclusief bestuurder). De bestuurder van de Tuk Tuk is 24 jaar of ouder en minimaal 3 jaar in het bezit van een B-rijbewijs.

 

Tijdens de challenge zullen jullie moeten speuren per GPS. Eenmaal het GPS punt gevonden dan zullen jullie een opdracht moeten uitvoeren. Deze opdrachten zijn simpel en ludiek. De lachspieren zullen zeker een work-out krijgen. Het team dat de meesten opdrachten goed heeft uitgevoerd, scoort de meeste punten en zal de winnaar zijn van deze ontzettend leuke Challenge!

 

Na de GPS Winter Tuk Challenge zullen jullie ongetwijfeld dorst en honger hebben, dus gezellig borrelen en daarna lekker genieten van een buffet of een overheerlijk diner. Uiteraard hebben wij deze in een winters jasje gestoken.

Vraag tijdens het opvragen van de offerte gelijk even naar de inhoud. 

 

Voorbeeldprogramma:

13:00 Ontvangst met koffie/thee en appelgebak (excl.) 
13:30 Uitleg + start GPS Winter Tuk Tuk Challenge 
15:30 Einde GPS Winter Tuk Tuk Challenge + start ludieke prijsuitreiking 
16:00 Aanvang borrel (excl.) 

17:00 Start overheerlijk winters buffet of diner (excl.) 

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan jouw specifieke wensen.

 

Aantal personen: 10 t/m 120 personen
Duur: In overleg te bepalen

Prijs: Op aanvraag

20-09-2019

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 040 Contactgegevens Offerteaanvraag

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.