Arrangementen

 1. In een escaperoom krijg je maximaal 60 minuten om te ontsnappen. Vooraf krijg je instructies en achteraf geven we je graag de mogelijkheid lekker na te borrelen of een diner. Het is ook mogelijk om vooraf aan de escaperoom te dineren. Vandaar dat wij per escaperoom ongeveer anderhalf à twee uur rekenen. Ben je echter opzoek naar een middag- of zelfs dag vullend programma? Dan is het super leuk om een combinatie te maken! 

  Het Fort heeft naast twee escaperooms ook elektrische TukTuks, Scooters en Sloepen. Een stadswandeling door vestingstad Geertruidenberg, Combideal met twee Escaperooms of Vestingbattle behoren ook tot de mogelijkheden. Welke combinatie past het beste bij jouw team?

 1. 8 of minder personen

  Je past met je team in één escaperoom. Durf je er twee achter elkaar aan en kies je voor een combideal of ga je liever voor een totaal andere activiteit?

   

  8 tot 16 personen

  Wat dacht je van twee escaperooms? We delen de groep in tweeën en tegelijkertijd spelen jullie een andere escaperoom. Welk team weet als eerste te ontsnappen? Dit is een dubbele strijd. De strijd tegen de klok en de strijd tegen elkaar! Het is natuurlijk heel erg leuk om daarna bijvoorbeeld een rondje te scooteren door de prachtige omgeving of een prachtige vaartocht te maken door Nationaal Park de Biesbosch.

  16 of meer PERSONEN

  Ben je met een grote groep en wil je graag escapen, dat kan! We bieden dan een leuk wisselprogramma aan. De groep wordt opgesplitst in 2 of meerdere groepen en nemen deel aan bijvoorbeeld 2 activiteiten. Onze escaperooms zijn erg leuk te combineren met o.a. een Vestingbattle of GPS TukTuk Challenge.